Kérdezz-felelek


Nevem:

Kérdésem:


Elejére   « előző | 241 / 278 | következő »   Végére

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Kriszta Kedves Doktornő!

30 éves nő vagyok és azon ritka emberek közé tartozom, akik még nem éltek szexuális életet. Semmi problémám nincs a férfiakkal, de sajnos nehezen találom az igazit...
Az lenne a kérdésem, hogy esetemben milyen rendszeresen ajánlottak a nőgyógyászati szűrővizsgálatok, kontrollok?
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
2007-10-11
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Kriszta!

Fiatal korban, ha nem él nemi életet kevésbé veszélyeztetett a méhnyakrák szempontjából. Ennek ellenére érdemes esetleg maximum évente eljárnia szűrővizsgálatra.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Barbara Kedves Doktornő!
30 éves vagyok,gyakori vérzésem van a menstruáción kívűl, fogamzásgátlót nem szedek már majdnem 1 éve. Pecsételő (barnás)vérzés már a gyógyszerszedés alatt alakult ki elég régen, a gyógyszer elhagyása után pedig teljesen rendszertelen a vérzés (piros vér, mintha meglenne), emellett a menstruációm kb. 10 napig tart. Járok nőgyógyászhoz, aki méhszájsebbel kezeli a problémát június óta.Már szedtem (párommal együtt)antibiotikumot is (Dalacin), most pedig Amoxicillint szedünk mindketten. Emellett rendszeresen használok Linoladiol hüvelykrémet is. 1 hónapja semmi nemi élet. Rákszűrés eredménye P2, 1 éve is ennyi volt,de jelen van valamilyen baktérium, ami a gyulladást, vérzést okozza. Fvs., gyér bakt. flóra! van a legutolsó leletemen, nem tudom mit jelent?! Valóban lehet ilyen nehezen gyógyuló, vérző méhszályseb, vagy ez valami súlyosabb eset?????? Mitől fog elmúlni ez a vérzés? Nemsokára kisbabát is szeretnénk, de így hogyan? Még nem voltam terhes. Mielőbbi válaszát előre is köszönöm!
2007-10-11
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Barbara!

Látatlanban elég nehéz véleményt mondani a méhszájról. Legjobb, ha nőgyógyászával beszéli meg ezeket a részleteket. A Linoladiol mellékhatása is lehet a vérzés.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
karesz Szepnapot doktor no.Egy kicsi problemavvalkuzkodom es nem merttem senkinnek sem mondanni eddig hogyan mit csinalok egy napolyan is van hogyan legalabb 4 szeris onkielegitest csinalok?Mi lehet ennek a vezte ennek a sok ero feszitesnek...!!!Elore es koszonom szeppen kellemes napot 2007-10-11
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Sallai László Kedves Karesz!

Bár az oldal elsősorban szülészeti-nőgyógyászati problémákkal foglalkozik, természetesen az Ön kérdésére is örömmel válaszolunk.

Bár nem készült korrekt felmérés róla, elképzelhető, hogy a napi 4x-i önkielégítés a magyar átlag alatt van, így nem lóg ki a sorból. Folyományaként tartós egészségkárosodást sem fog valószínűleg elszenvedni. Arra azért vigyázzon, nehogy a karját eltörje, de ha mégis, akkor javasoljuk egy baleseti sebészeti honlap felkeresését az aktuális problémájának a megválaszolására. Az ehhez hasonló balesetek elkerülése érdekében célszerű lehet azonban egy guminő, vagy ha nem idegenkedik a másik nemtől, egy valódi barátnő beszerzése.

A továbbiakban balesetmentes önkielégítést kívánunk!
2007-10-14

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Blanka Kedves Dr.Nő!

A tanácsát szeretném kérni,babát szeretnénk a párommal és eddig rendszeltelen vérzésem volt, július óta van rendszeresen mensesem akkor norcolutot szedtem utána augusztusban és szeptemberben clostilbegytet napi 2x1-et.Most október van és ebben a hónapban is megjött.Március óta próbálkozunk. Most nem tudom mit kellene tennem. Szertném megkérdezni a clostilbegytnek meddig van hatása több hónapig vagy csak abban a hónapban amikor szedem? Ön szerint a páromat is meg kellene vizsgáltatni? Augusztusban volt vércukor mérésem az jó lett, júliusban vettek vért amiben nézték a hormonokat, az is jó lett.Eddig vitaminokat nem szedtem. Tudna valamilyen vitamint javasolni amit érdemes lenne szednem?
Előre is köszönöm válaszát.
2007-10-11
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Blanka!

Ha március óta próbálkoznak a legfontosabb, hogy ne türelmetlenkedjen. Egy év rendszeres házasélet mellett van meg igen nagy valószínűsége, hogy teherbe essen. A rendszertelen menses rendezése mindenképpen indokolt. A clostilbegytnek nemcsak a gyógyszerszedés hónapjában lehet hatása. Ha igazoltan van peteérés, ennek ellenére nem következik be a terhesség, indokolt a partner vizsgálata is, illetve tisztázni kell a petevezetékek átjárhatóságát is.
Bármely vitaminkészítményt szedheti, amennyiben gondolja. Majdnem ugyanaz az összetételük, csak esetleg a gyártó, illetve a nevük különbözik. A fólsav szedése fontos már a tervezett terhesség előtt is.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Edit Tisztelt Doktornő!
Zuglóban lakom, első gyermekemet (most már 4,5éves kislány) az Uzsoki kórházban szültem egy doktornál, akihez nem kívánok visszamenni.
Mostanában terveztük a 2.babát a párommal és úgy néz ki sikerült is (az elvégzett tesztem pozitív lett!) Kérdésem: melyik kórházban praktizál a doktornő, a rendelő címét látom, de számomra fontos ismernem a kórházat is, ahol szülni fogok.
Köszönettel:
Edit- zuglói 6 hetes boldog kismama:-)
2007-10-11
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Edit!

Gratulálok terhességéhez!
Én a kistarcsai kórházban dologozok. A szülőszobát meg tudja tekinteni személyesen is, illetve bármilyen kérdésére választ kaphat a kórházat illetően, amennyiben szeretné.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
mgabi82 Jó napot kívánok Doktornő. Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy a párommal óvszerrel védekeztünk és sajnos történt egy baleset, szerintem nem kell részletezni, hogy mi. Azt szeretném megtudni van e valami esemény utáni tabletta és ez mennyire jó? Később ha babát akarunk lehet e valami baj? Mi a véleménye az abortoszról? 2007-10-10
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Mgabi82!

Az védekezésben véletlenül bekövetkezett balesetek esetére találták ki az eseméyn utáni tablettát. Annál biztosabb a hatása az eset után, minél hamarabb bevételre kerül. Az eset után eltelt idő maximum 72 óra lehet. A biztonságossága körülbelül megegyezik a fogamzásgátlók biztonságosságával.
A későbbi gyermekvállalást nem befolyásolja.
A magán véleményem nem hiszem, hogy fontos és ide tartozó dolog. Ha megengedi erre a kérdésre nem válaszolnék.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Kata Tisztelt Doktornő!
Segítségét szeretném kérni: Lombikbébi eljárásban veszünk részt. Kétszer kezdtünk bele a protokolba, ( először a long majd másodszor a short) ugyanis mind két esetben a stimuláció sikertelennek minősült, mert 1 db petesejtet sikerült nyerni. Gyógyszeres kezelés nélkül peteérésem van a 21 napon progeszteron 16,4 nyálkahártya 22 mm. volt. 4 sikertelen inszemen vagyok túl, ahol closival majd puregonnal kezeltek oly sikeresen, hogy a 9-10 napon 4-5 18-22mm tüszőim voltak. Azonban amióta a lombik elkezdődött szinte érthetetlenül állok a dolgok előtt. Ami gyógyszer nélkül ragyogóan müködik a hormonokkal leáll. Első alkalommal merionálall, majd most fostimonnal stimuláltak. Kérdésem az lenne, Ön mit tanácsol, van esélyem sikeres stimulációra, illetve mi lehet az oka az ilyen jellegű sikertelenségnek? Köszönettel és Tisztelettel.
2007-10-10
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Kata!

Ha Clostilbegyttel és Puregonnal volt peteérés, akkor célszerű lenne most is ezt használni. A Puregon csak FSH hormont tartalmaz, még a Merional és Fostimon nem tiszta FSH készítmény, esetleg ez magyarázhatja a sikertelenséget.
Esetleg a lelki dolgok is negatívan befolyásolják a próbálkozást.
2007-10-19

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Eva Most derült ki hogy 5 hetes terhes vagyok. A peteérés koruli időszakban es utána Omeprazol-t szedtem(kb 8 darabot) es Olynth orrcseppet használtam 3 este. A kérdésem az, hogy lehet-e ezzeknek valami káros mellékhatása a babára nézve? És ha igen akkor mi a teendő?
2007-10-10
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Éva!

Az Omeprazol ellejavallatai között nem szerepel a terhesség. De a peteérés körüli időszakban szedett gyógyszer abszolut nem befolyásolja a terhessége, hiszen a peteérést követő első hét végén ágyazódik be a megtermékenyített petesejt a méhnyálkahártyájába, vagyis ilyenkor kerül először kapcsolatba az anyai vérrel.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Ági Kedves Doktornő!
Nekem az lenne a kérdésem hogy kóros e ha valakinek nagyon kevés a menstruációs vér mennyisége?Nekem Kb.5 napig tart a menstruációm és egész idő alatt elég a tisztasági betét sőt még az is sok.3 hónapja nem szedek fogamzásgátlót és azóta tapasztalom ezt a tünetet.Válaszát előre is köszönöm.
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Ági!

A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után gyakran előfordul a menses teljes elmaradása is. Néhány hónap után rendeződik az esetek nagy részében.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
D_Betty Kedves Doktornő!

29 éves vagyok. Másfél éve szeretnénk kisbabát a férjemmel. A ciklusaim nagyon hosszúak. 2006-ban: 41, 47, 44, 43, 27, 33, 59, 38, 27, 39 napra,2007-ben: (feb.) 40,(már.) 49, (ápr.) 25, (máj.)53 napra jött meg a menstruációm. A 25 napos ciklus után a 3. napi vérvétel szerint nem volt peteérésem (ekkor nézék meg először),de az 53 napos ciklusom után a vérvétel minden eredménye jó volt. A prolaktin volt közel a felső határártékhez.(Ezt az orvos mondta.)
Ekkor kezdtem el Clostilbegytet szedni. 3 hónapig szedtem, meg is hozta a peteérést: 1. hónapban egy, 2. hónapban két, 3. hónapban három dom. foll. volt látható. A ciklusaim hossza ezekben a hónapokban 33, 34, és 36 naposak voltak. Közben a férjemet is megvizsgálták, nála minden rendben van, mégsem lettem kismama. Most jött meg újra a mens.-m ismét 49 (!!)napra.
Nagyon elkeseredtem, mert az orvosom szerin a Clo.-nek van utóhatása, így ő javasolta, hogy várjunk még egy-két hónapot, mielőtt tovább vizsgálódunk. Sőt a múlt hónapban azt mondta, ritkán lát ilyen jó eredményeket a pároknál (akik hozzá kerülnek meddőség miatt), mint nálunk. Ma viszont, amikor visszamentem, és elmondtam hogy újra 49 napra jött meg, már teljesen máshogy beszélt. Nem is értettem. Azt mondta, abba a 10 százalákba tartozok, akiknél nem elég az egyszerű clo. terápia. Most kaptam egy papírt inszeminácóról,hogy tanulmányozzuk, és döntsek. Ha ezt nem akarom, akkor márciusra előjegyez laporoszkópiás műtétre. Sajnos nem sok ideje volt beszélgetni velem.
Nagyon megijedtem, hogy hirtelen így felgyorsultak az események. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg nincs már remény, hogy további vizsgálatokkal, gyógyszerekkel esetleg spontán teherbe essek?
Válaszát nagyon várom, és előre is köszönöm:
D_Betty
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Betty!

A panaszai mellett elsődleges, hogy peteérést próbáljunk elérni, hiszen az ennyire rendszertelen menses mellett ritkábban érik meg a petsejt, ezért jóval csekélyebb az esély a teherbe esésre. A peteérés hiányossága mellett, azonban még egyéb tényezők is gátolhatják a petesejt megtermékenyülését. A petevezetékek átjárhatóságát mindeképpen meg kell nézni ilyen esetekben. Ha nem átjárhatók a petevezetékek a drágább gyógyszerekkel való kezelésnek, illetve az inseminationak semmi értelme nincsen.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Eszter Kedves Doktor Nő!
32 éves vagyok és 15 éve dohányzom. Kb:1 hónapja hagytam abba. A kérdésem az lenne, hogy mennyi időt várjak a teherbe eséssel, és okozhat-e problémát a korábbi dohányzásom a baba egészségét illetően. Válaszát előre is köszönöm.
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves eszter!

Ha sikerült teljesen abba hagyni a dohányzást a baba egészségét nem veszéyezteti. Nagyon fontosnak tartom, hogy a passzív dohányzás is káros lehet, mind az Ön, mind a baba egészsége szempontjából.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Sere Krisztina A terhesség 7. hetében járok. Eddig szedtem naponta grapefruitmag-olaj cseppeket.
Kérdésem,hogy a terhesség alatt szedhetem-e továbbra is vagy ártok vele a babámnak.
Köszönöm: Krisztina
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Krisztina!

Én nem ismerek róla adatot, hogy terhességben káros lehet, de ez természetesen nem zárja ki.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Éva Kedves Erika!Röviden a problémámról:49éves vagyok.Van egy 26éves fiam.10éve boldog párkapcsolatban élek egy 36éves férfival.Neki még nincs gyermeke,és ugy döntöttünk,ha besikerül,vállalom a babát.Próbálkozásunk nem járt sikerrel.kb 2éve spermavizsgálaton volt,és az eredménye nagyon rossz volt.Nem ment a leletével sehová ahol orvosolni lehetett volna a problémáját.Most bepánikolt,és most van úgy,hogy nagyon szeretne már gyereket,engem viszont nem akar elveszíteni.Nem tudom a korom miatt,vállalhatnék-e még,érdemes -e belevágni ebbe a tortúrába,és ha igen,merre induljunk el?Válaszát megköszönném.Üdvözlettel:Éva 2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Éva!

Az Ön korában már erősen csökkent annak valószínűsége, hogy gyermeket szüljön. Persze van rá példa, és esetlegesen mesterséges úton is lehet segíteni, de ilyen idős korban már a terhességnek is nagyobb a kockázata.
A a pertnerének is ismert a problémája, akkor mindenképpen meddősséggel fogalalkozó speciális intézeteket érdemes felkeresni.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Ildikó Kedves Doktornő!
42 éves vagyok.k. 4 éve nem szedek fogamzásgátlót, és azóta eléggé megvan a mensesem.Mindig is elhúzódó volt, legalább egy hétig eltartott, de az utóbbi időben/januárban, áprilisban, és most ebben a hónapban is/10-12 napig megvan.Az utolsó pár napban már alig egy egy csepp, de azért idegesít.Az én orvosom azonnal küretet javasolt már januárban is, de én más orvos véleményére is kiváncsi vagyok.Nem szeretnék egyből kés alá feküdni.2003-ban már volt ilyen okból kifolyólag egészségügyi küretem, de akkor nem volt semmi probléma.Megcsinálták a szövettani vizsgálatot és negatív volt.Kérem legyenszives megírni, hogy mitől lehet még ez az elhúzódó mensesem.Nagyon stresszes élete élek.Talán attól?Köszönettel
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Ildikó!

A szakma szabályai szerint elhúzódó vérzés esetén szövettani mintavétel indokolt. Attól, hogy 4 évvel ezelőtt negatív lett a szövettan, sajnos nem azt jelenti, hogy most is minden rendben van.
Az elhúzódó menses a hormonok müködés okozhatja, de okozhatja polyp, mely egy jóindulatú elváltozás, a méhnyálkahártya elváltozása, melynek bizonyos formái akár rosszindulatú daganatba is átmehetnek. Ezért van szükség a méhkaparásra, mert a szövettan eredménye nélkül csak találgatni tudunk.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Judit Kedves doktornő!

Eddig Lindynette30 fogamzásgátlót szedtem, most váltok hüvelygyűrűre. A gyógyszer nem igazán tett jót a hüvelyemnek, érzékeny lett, fájdalmassá téve ezzel a szexuális aktust és egy tampon felhelyezését is. Orvosi problémám nem volt, kivizsgáltak. Találtam egy krémet, ami segített, és számomra fontos kérdés lenne, hogy használhatom-e továbbra is, hüvelygyűrű mellett.

A krém Magyarországon nem kapható tudtommal. (Pont külföldön voltam, mikor szükségem volt rá) Multigyn actigel. Összetevők: Aloe Barbadensis Extract, Mannane, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer, Glycerin, Caprylyl Glycol.

Elvileg ez egy természetgyógyász termék, és nincs mellékhatása, akár naponta használható, terhesség mellett is. Legalábbis a betegtájékoztató és a gyártó honlapja szerint.

Mi az Ön véleménye erről? Használhatom továbbra is, ha szükséges?

Másik kérdésem az lenne, hogy a gyűrűt (az orvosom tanácsára, aki felírta), a menstruáció első napján teszem fel. Hányadik naptól biztosít védelmet?

Ha pecsételő vérzés jelentkezik, az azt mutatja, hogy a testem nem alkalmazkodott az alacsonyabb hormonszinthez, és kiegészítő védekezés szükséges?

Válaszait előre is köszönöm!
üdv.
Judit
2007-10-09
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Judit!

Az Ön által említett készítményt legjobb tudomásom szerint hüvelyi fertőzések kezelésére használják Németországban. Mint ilyen készítményt rendszeres használatra nem ajánlom.
A hüvelygyűrű mellett, lehet, hogy nem is lesz szükséges semmiféle egyéb készítményre. Az esetek nagyrészében a fogamzásgátló készítmény, amennyiben előtte már használtak hormonális fogamzásgátlás, már az első hónaptól védelmet nyújt. Ha biztosra akar menni, akkor esetleg nem árt az első két hétben védekezni. Pecsételő vérzés, bármelyik fogamzásgátló használatakor jelentkezhet az első 2-3 hónapban, nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem kielégítő a fogamzásgátló hatás.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Csernák Györgyi Több, mint 1 éve próbálkozunk, de eddig nem sikerült teherbe esnem. Kislányom 2 és 1/2 éves és még 1-2 naponta egyszer szopizik. Először erre gyanakodtam, de mostmár a szopizások elhanyagolhatóak. Ciklus gondjaim mindig voltak. Az elmúlt 1 esztendőben 7 ciklusom volt, mindegyik különböző időtartamú. Szeretném elkerülni a hormontartalmú tablettákat, viszont jó lenne minél hamarabb teherbe esnem. Mit tegyek?

2007-10-08
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Györgyi!

A szoptatás alatt van akinek egyáltalán nincsen peteérése, vagyis ezt minél hamarabb abba kellene hagyni. Tudom egy ilyen nagy gyermeket nem könnyü leszoktatni. Ha sikerül a kislányt teljesen elválasztani, az lehet, hogy önmagában elég lesz a sikerhez és így elkerülheti a hormontartalmú tablettátakat. Sajnos a hormonrendszer müködésébe csak ezekkel tudunk beleavatkozni.
2007-10-13

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Kriszta Tisztelt Doktornő!

Már korábban írtam ide önnek, de még nem kaptam választ. Azzal a kérdéssel fordultam Önhöz, hogy szükséges-e egy év fogamzásgátló szedése után 2-3hónap szünet. Mert a barátnőmnek ezt javasolta az orvosa. Én viszont azt hallottam, hogy ez tévhit, mert már modernebbek a foamzásgátlók és nincs szükség ilyesmire.
Előre is köszönöm válaszát!!
Üdv: Kriszta
2007-10-08
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Kriszta!

Én úgy emlékszem válaszoltam már hasonló kérdésre.
A fogamzásgátló tabletták szedését akár 8-10 éveig is lehet folytatni. Sokkal rosszabb egy nem kívánt terhesség megszakitásának, mint a fogamzásgátló tabletta mellékhatásának következménye. Így ha másként nem megoldható a fogamzásgátlás én inkább nem ajánlanám a szünetet minden évben.
2007-10-12

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
info@cseherika.hu Azal a kéresel fordulok őn hőz azt szeretném meg tudni hogy a babának nemlesz e baja hogy 4 szem nos pát vetembe tegnap mert nagyon görcsölt a gyomro mert epekövem van orvosnál meg nem volta a terheségemel mert meg amult héten derülki hogy terhes vagyok mert a tesz kimutata elöre is köszönöm a választ 2007-10-08
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Kérdező!

A No-spa szedése terhesség alatt nem ellejavalt, de hasonló jellegű problémánál érdemes inkább egy orvost, akár ügyeletes orvost is felkeresni, aki csak olyan gyógyszert fog javasolni, amelyek a terhesség alatt nem károsak a születedő gyermekre. Így utólag nem gyötrik kétségek, hogy nem okozott-e eltérést a születendő gyermekében.
2007-10-12

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
Ildikó Kedves Erika!

Van egy 6.5 éves gyermekem akinek kistestvért szeretnénk, de két évi próbálkozás után sem sikerül teherbe esnem.
Azzal a kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy a hátrahajló méh, akadályozhatja-e a teherbeesést?
2007-10-08
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Ildikó!

Hátrahajló méh esetén lehetséges a teherbeesés. Nagy valószínűséggel az első terhessége előtt is hátrahajlott a méhe.
A sikertelenség hátterében inkább más oko állhatnak, aminek kivizsgálása miatt keresse fel nőgyógyászát.
2007-10-12

Vendég neve Vendég bejegyzése Kérdés dátuma
 
B.Gabriella Kedves Doktornö!A férjemel babát szeretnénk.Elötte ajánlatos e valamilyen kivizsgálás? 2007-10-07
 
Válaszoló neve Válasz Válasz dátuma
 
Cseh Erika Kedves Gabriella!

Ha panasz nincsen, nincs szükség a kivizsgálásra. Természetesen ajánlott a rendszeres rákszűrés.
2007-10-12


Elejére   « előző | 241 / 278 | következő »   Végére